Stenslag i Vejle

Det kan være meget svært, at skulle undvære sin bil især hvis man skal undvære den i længere tid. For eksempel hvis man skal have lavet en større reparation på den, derfor kan det være en god ide at køre til mekanikeren med den og få det lavet med det samme  hvis man har fået et stenslag i forruden. Hvis man vælger at ignorere det, kan man risikere at det hele bare bliver værre, og det ender med at ens bil skal på værksted til en længere varende reparation, hvor hele forruden skal skiftes ud.

bil

Få lavet stenslag med det samme

I Vejle er det muligt, at køre til mekanikeren og få lavet sit stenslag med det samme. Det tager som regel ikke mere end en times tid, at få lavet et stenslag og hvis man ikke har mulighed for det, kan mekanikeren også komme ud til dig og lave det direkte i din indkørsel. Hvis en mekaniker skal komme ud til dig, for at lave et stenslag bliver det naturligvis noget dyre end hvis man selv kommer hen på værkstedet. Det er ikke alle stensalg der kan udbedres, med de fleste kan. Inde på nettet kan man se, hvilke stenslag der kan repareres, og hvilke der ikke kan. I særligt slemme tilfælde kan det være nødvendigt at skifte hele ruden, men det er dog forholdsvis sjældent at det er tilfældet.

Man skal dog være opmærksom på, at når man får lavet et stenslag, så er det ikke en permanent løsning. Det man gør, når man laver et stenslag, det er at man sliber skaden ned til den er jævn og så fylder man hullet ud med lim. Limen er ikke gennemsigtig, og der vil derfor være en lille misfarvning, der hvor stenslaget har været. Når man har fået lavet et stenslag, skal man være opmærksom på, at det er en midlertidig løsning, og inden for et par år burde man få skiftet sin rude helt.

Få ordet stenslag på dit lokale værksted

Når man konstatere, at man har fået et stenslag, så skal man ikke tøve med at kontakte sit lokale værksted på Vejle. De står klar med ekspertise og kan i løbet af meget kort tid fikse dit stenlag, så du er køreklar igen. På nettet er det muligt, at se hvor lang tid det tager at få lavet et stenslag og hvad det cirka vil koste. Prisen kan svinge lidt, alt efter hvor stor skaden er og hvor meget det haster med, at få det lavet. Hvis det er akut, kan man få en mekaniker ud på sin bopæl, og der kan han lave det med det samme. Det er som tidligere nævnt, heller ikke alle stenslag der kan laves, nogle er så dybe at hele ruden skal skiftes. Inde på  vores hjemmeside, kan man se en oversigt, over hvilke stenslag der kan laves og hvilke der ikke kan laves, man kan også se priser derinde.

Kilde: http://dinitrolvejle.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *