Sådan får du glæde af Domæneguide.dk

Går du og leger lidt med drømmen om at blive selvstændig erhvervsdrivende, men er du i tvivl om hvorvidt dit ønskede domænenavn er til at få fingre i? Det er ofte en god idé at afsøge internettets mange afkroge for, om dit ønskede navn er tilgængeligt på internettet, både i form af hjemmeside-domæne, tags på sociale medier og på email, da det bare giver en bedre oplevelse for dine kunder og samtidigt er langt nemmere at administrere for dig. Domæneguide.dk er en super løsning, hvis du står med netop dette problem på hånden og hjemmesiden er tilmed nem at bruge.

Du indtaster ganske enkelt bare dit ønskede domænenavn, hvorefter Domæneguide.dk fortæller dig, om domænenavnet er ledigt eller om du skal kigge dig om efter et andet. Domæneguide.dk er din hjælpende hold igennem den vilde virtuelle jungle af domæner, domænenavne, hosts og webhoteller. Med andre ord finder du her alt hvad der er værd at vide om webhosting og samtidig en let forståelig sammenligning af de mange forskellige udbydere på markedet.

Hvad bør jeg overveje, inden jeg køber mig et domæne?

Det vigtigste frem for alt er selvfølgeligt, at du får sikret dig dit ønskede domæne. Når du ved, om adressen er ledigt på internettet, skal du overveje, hvordan du ønsker at utilisere din kommende hjemmeside samt hvilken oplevelse du ønsker, at dine besøgende skal have. Vil du gerne starte en webshop eller mangler du en blog at dele dine tanker, ideer og meninger på? Forskellige former for hjemmesider kræver forskellige web-hoteller. Et webhotel er hvor du opbevarer dit domæne. Som navnet antyder er det et sted hvor dit domænenavn bor. Der findes mange forskellige udbydere, der tilbyder webhoteller hvorpå du kan hoste dit domænenavn og også her kommer Domæneguide.dk ind fra højre og giver dig en hånd. På hjemmesiden kan du nemlig sammenligne markedet af forskellige udbydere, hvilket er super praktisk når du skal danne dig et hurtigt overblik og tage den bedste beslutning.

Den gode beslutning bygger ikke alene på prisen, som kan svinge rigtig meget fra udbyder til udbyder, men også på den service, som du får til gengæld for den betalte pris. Nogle udbydere har begrænset trafik, mens andre har ubegrænset trafik. Det samme gælder server-plads, hvor du skal bruge mere plads jo mere indhold du uploader på hjemmesiden. Priserne er per måned ofte temmelig lave, men du bør være opmærksom på diverse start- og administrationsgebyrer, som nogle udbydere opkræver. Det er ligeledes en god idé at være opmærksom på, hvilken form for kundesupport udbyderne yder. Hvis det er din første hjemmeside eller hvis du er meget uerfaren, er det en god idé at have gratis chat-, email- og telefonsupport. Når du har valgt dit domænenavn og et webhotel gennem Domæneguide.dk, så kan du komme i gang med at sætte din hjemmeside op. Dette gøres typisk gennem et content management system som Shopify, hvis du laver en webshop, eller WordPress, som er et utroligt alsidigt CMS system.

One thought on “Sådan får du glæde af Domæneguide.dk

  1. Louise Reply

    En meget relevant artikel, som jeg tror at alle nyopstartede kunne få glæde af.
    Der er jo mange ting, man skal tænke på, når man starter sin virksomhed (såsom business model, kontor osv.), og det er jo rigtig vigtigt at få sig et domænenavn, så du lettere kan blive fundet af relevante kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *