Stuen er boligens naturlige centrum

Uanset vores livsstil, om vi er singler eller en større børnefamilie, bor i en lejlighed eller i en villa, så er stuen altid boligens hjerte og det rum, hvor vi er sammen med hinanden og har gæster på besøg. Det meste liv i stuen udspiller sig i sofaen, så til en rigtig hyggelig stue hører naturligvis altid en passende sofa, som man kan samles i til en kop kaffe eller en aften foran tv.

Har sofaen kendt bedre dage eller skal der være mere plads i den, så er en sofa med chaiselong lige sagen. Denne type sofa er forholdsvis ny, men er blevet meget populær fordi den kombinerer masser af funktionalitet med et lækkert moderne udtryk og er derfor lige sagen både i stuerne hos dem der bor alene eller i de hjem, hvor der er mange.

stue

Tips til at vælge den rigtige sofa med chaiselong

En sofa med chaiselong købes typisk i moduler, det betyder at du let kan skabe den helt rette model til dit formål. De fleste versioner kan nemt spejlvendes, så de kommer til at passe i netop din stue. Den helt perfekte model er du altså selv med til at skabe og du behøves ikke bare vælge en standard model, hvis den ikke lige passer ind.

Start med at lave en korrekt opmåling af pladsen, som den nye sofa med chaiselong skal stå på i fremtiden. Find ud af, hvad det absolutte maksimale mål må være, så du holder dig indenfor det. Måske kan der pusles lidt med de førnævnte moduler eller med hvordan sofaen anbringes, så du får alle de siddepladser som du drømmer om. Husk, moderne boligindretning må gerne være lidt lys og luftig, så sørg for at stuen ikke bliver møbleret alt for tæt.

Hold fokus på, hvordan sofaen skal bruges mest, – fungerer den som blød base til at slænge sig i eller sidder i mest i den, så det er bedst at den er mere fast og giver god rygstøtte?

Glem ikke at være praktisk! Selvom en sofa med chaiselong ikke længere koster så meget som før i tiden, må den gerne holde sig pæn og ikke slides op lige med det samme. Med børn og husdyr i stuen, så vælg altid en slidstærk version, der også er betrukket i et mørkt og praktisk materiale, der er let at rense og ikke bliver plettet så let.

Vælg en holdbar og neutral farve. Moden skifter og det er langt billigere at udskifte puder og plaider end at købe en ny sofa med chaiselong, hvis farven ikke længere er så smart at se på.

Find en billig sofa med chaiselong online

Viften af sofaer med chaiselong er meget bred, der er mange flotte og praktiske modeller der passer godt ind i moderne hjem og på samme tid er til at komme i nærheden af prismæssigt. Det er en stor beslutning, at vælge en ny sofa, så undersøg de mange muligheder og ikke mindst priser på nettet, inden du træffer det endelige valg. Vær altid opmærksom på leveringsprisen og – tiden, inden du bestiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *