Indholdet af CBD-olie

CBD olie betyder som sådan bare cannabidiol på et måske normalt sprog. Det er nemlig en af de aktive stoffer, som man får med ud af cannabisplanten, når man ekstrahere en væske lignende masse fra den. Når man prøver på at få dette stof ud af planten, så kan man også risikere, at man får andre aktive stoffer med ud. Man kalder disse aktive stoffer for cannabinoider. Denne væske lignende masse, som man får ud af planten, der bliver selvfølgelig brugt igen, da det er det, der indeholder de aktive stoffer, som man skal bruge til olien.

Når man så skal have lavet selveste olien, så benytter man sig af en form for olie. Det kan blandt andet være enten kokosolie eller olivenolie. Det kan være meget forskelligt fra sted til sted. Man har derfor en flaske af denne bestemte olie, hvorefter man tilsætter de aktive stoffer. Det er dog langt fra fordi, at det er store mængder af disse aktive stoffer, der kommer ned i selveste olien. I olien til mennesker er der 2% koncentreret CBD. I den olie til blandt andet hunde og katte, der er der kun 1% i. Der er derfor ikke særlig meget i olien.

Hvilken effekt man mener, det har

Det kan være meget forskelligt fra person til person, hvad man mener at denne olie kan. Hvis man umiddelbart spørger dem, der er forhandler af disse olier, så vil de kun mene, at det har nogle sundhedsfremkaldende egenskaber. Det er heller ikke fordi, at der er nogen dokumentation for, at der er mere end det. Da de netop ikke har nogen form for medicinskuddannelse, så er det heller ikke lovligt at sige, at det kan kurere sygdomme eller sådan noget i den stil. Det er nemlig heller ikke godkendt som medicin eller kosttilskud, så man kan ikke gøre så meget ved det i sidste ende.

Det ændrer dog ikke på, at nogle vil mene, at det har en meget god virkning på dem. Nogle folk vil netop selv mene, at de har oplevet, at det i høj grad har hjulpet den med forskellige sygdomme. Det er en påstand, der selvfølgelig er nem at komme med, men det kan være svært at komme med et videnskabeligt belæg, når der ikke er så meget fokus på det. Så hvis man gerne vil have et svar på, hvad denne olie kan, så er det for det meste bare det, at den har sundhedsfremmende og anti-inflammatoriske egenskaber. Der er ikke så meget mere at kommer efter, når man taler åbent om det.

De forskellige varianter af olie

Der er en del forskellige slags olier, hvor man kan få til både mennesker og dyr. Hvis man bare skal tænke på de helt normale af slagsen, som man kan få til mennesker, så er der også et par at vælge imellem. Først og fremmest kan man få det i flere forskellige størrelser. Selvom der er flere at vælge imellem, så er det bare ikke fordi, at der er særlig meget i dem. De er derimod meget værdifulde og har en høj literpris. Man kan få dem både i kokosolie og i olivenolie, hvor man blandt andet kan få det med citrus og mynte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *